Tag: konjakit

Konjak kuitukasvi laihduttaa

Konjak pienentää annoskokoa. Tätä saadaan Amorhophallus konjak -kasvista, jonka ikääntyy ja luonnonvaraisena että viljeltynä Aasiassa. EU hyväksyi myös glucomannanin kolesterolia alentavan vaikutuksen. Konjak pienentää annoskokoa. Konjak tehostaa huomattavasti vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla. Kuidut eivät imeydy tehokkaasti elimistöön sekä sen takia ne nopeuttavat vatsan toimintaa ja ehkäisevät suolistovaivoja.

Konjakit

Konjak  sisältää myös verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia. Konjakin sisältämä kromi jelppii jo muutamassa päivässä makeanhimoa. Ylipaino sekä korkea kolesteroli kulkevat usein käsi kädessä ja on selvä riski sydän- sekä verisuonisairauksille.

Konjakit

Hillitsee napostelua ja pienentää makeanhimoa. Tämä ohjaa laihduttajaa pienentämään annosten kokoa sekä hillitsee makeanhimoa auttaen karsimaan ruokavaliosta murhaavia välipaloja. Liikakiloista on melko harmittava päästä eroon ainakin, jos tähtäimenä onkin pysyvä muutos ruokailutavoissa ja ruokailutottumuksissa. Konjak on valmistettu vesiliukoisesta Amorphophallus konjak-juurimukulan kasvikuidusta.

Suomalaisia lihottavat varsinkin jatkuva sokeri- ja rasvapitoisten välipalojen syöminen sekä liian suuret ruoka-annokset. vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttamista. Konjak-laihdutusvalmisteen teho perustuu siihen, että tämän sisältämä glucomannan imee vettä lähes 300 kertaa oman painonsa.

Tätä kasvikuitua kutsutaan glucomannaniksi. pakkauksessa. Glucomannan-kuitua saadaan aasialaisen Amorphophallus konjak -kasvin juurista. Konjak onkin tuotettu vesiliukoisesta Morphophallus konjak -juurimukulan kasvikuidusta. Konjak onkin Suomen markkinoilla ainoa ravintolisä, jonka pitää sisällään EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen lukumäärän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua sekä aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk).

Konjak pitää sisällään myös verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia. Konjak on moderni laihdutustuote, jonka onkin valmistettu vesiliukoisesta morphophallus konjak – juurimukulasta saatavasta kasvikuidusta . EU:n elintarviketurvallisuusvirasto onkin tieteellisten tutkimustulosten pohjalta hyväksynyt, jotta glucomannan-kuitu tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa.

Konjak

Konjak glucomannan-kasvikuitu täyttää vatsan sekä täytyy olon kylläisenä. Tämä kaloriton luonnonkuitu sitoo itseensä valtavan huomattavasti vettä. Välipaloina olenkin nauttinut soijajugurttia, proteiinipirtelöitä ja hedelmiä.

Tuoreen väitöstutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisnaisista sekä kolmasosa miehistä laihduttaa.