Tag: Laihtuminen

Laihdutus keinot

mittaa pohje esimerkiksi 10 cm polvilumpion alapuolelta). laihdutus ei saletimmin oo liian helppoa ikinä, vaan teemme parhaamme helpottaaksemme urakkaa kivisellä tiellä. Unohda kalorit ja laihdutuskuurit, ne eivät se kestävää tulosta. laihdutus ei ole missään nimessä iisiä, jotta tämä enimmäkseen tarttee rajuja elämäntapamuutoksia. Loppupeleissä nämä uudet tulokset saattavat muuttaa kliinisiä sovelluksia, kertoo lihavuustutkija Katrina Purcell raportissa.

Herkkua ei ehkäpä tee lopulta ees mieli. Ja lohdutukseksi: perusaineenvaihduntamme toimii kaiken aikaa lähes syvässä unessa, liikkumatta n. Periaatteessa kyllä, vaan taas kerran helpommin puhuttu kuten tehty. Onnittelut hyvästä päätöksestä! (erään kuntosaliyrittäjän sanoja siteeraten — hän toisti fraasin vain noin 14 kertaa jahka menin ensimmäistä kertaa hakemaan salikorttia!) Vuosittain monet ihmiset harkitsevat laihdutuskuurin aloittamista, mutta eivät sittenkään pääse tuumasta toimeen.

Liikunnankaan ei tarvitse olla mitään hikijumppaa, vain puolen tunnin reipas kävelylenkki päivässä riittää, Alanko muistuttaa. Tätä voikin harrastaa yksin, tämä ei ole hyvin rankkaa eikä tunnu aluksikaan pahalta, sitä voikin harrastaa joissa vain ulkona eivätkä sen harrastamiseen tartte esimerkiksi ostaa kuntosalikorttia.

Usein luullaan, niin että ihminen ei kuluta suinkaan energiaa jos ei liiku. Monet ulkomailla työskentelevät valokuvaja vaatenäytösmallit on tämän indeksiluvun alapuolella, vain he myöskin näyttävät siltä, etteivät jaksa nostaa mitään kuohuviinilasia raskaampaa.

Painoni nousi suurelta osin, silti menin ja temmelsin aivan kuten muut ikäiseni. Palssa kirjoittaa saavansa monia asiakkaita, mitkä esim. yt-neuvottelujen alettua on tietoisia töiden päättymisen riskistä.

Kyllä mä ruokavalionkin paransin aika huomattavasti. silloin kun keho tahtoo korjata tilaa, syödään ongelmitta nopeasti liikaa. Uiminen on myöskin ylipainoiselle hyvä liikuntamuoto, siinä vesi kandee, jolloin nivelet eivät rasitu. Olen haaskannut itse sikäli suuri määrä vuotta elämästäni monenlaisten elämänvalheiden takia, niin että toivon, ettet sinä tekisi niin vaan olisit rehellinen itsellesi aivan kaiken, myös laihduttamisen suhteen.