Tag: Takit

Sopisiko tää takki frendille?

Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan. Tyylitietotoimisto panostaisikin tulevana syksynä paksuun neuleeseen, merkittävästi kerroksia alleen nielevään takkiin ja virkistävän leveisiin lahkeisiin. Pohjepituus on pitkien ihmisten takin mitta. www.takit.fi . Takki sopii tismalleen lenkkareitteni sävyyn sekä fiilikseen. Kapealinjaisemmissa takeissa vyötäröä ja olkapäitä korostetaan ongelmitta.

Takissa / http://www.takit.fi/ / onkin myös hihat, jotka suojaavat käsivarsia. Tällöin takista voi juuri sellaisen kuin haluaa sekä se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Tällä tavalla tosiaan saattaa erottaa hyvät poikaystävät pahoista. Sopii varsinkin pitkille sekä hoikille. Ero Eurooppaan vai edes Ruotsiin ei ole enää niin merkittävä. Vanhin kaveruksista on Modströmin musta toppis mustalta kaudeltani.

Takit

Hyvälaatuinen materiaali ei rypisty käytännössä ja laskeutuu nätisti. Syksyn ja vuoden takkimuoti onkin yksilöllistä ja monikäyttöisiä, sun käy ainoastaan löytää omaan tyylisi sopivin. Kurkkaus mielitietyn kaappiin voi pelastaa huonon vaatepäivän. Pelkistetty ja ohut.

Syksyn pimeneviin iltoihin sopivat jota parhaimmin rohkeat värivalinnat. Tuli mieleen myöskin David Bowie- levyni, jotka ensimmäinen poikaystäväni varasti. Värit vaihtelevat koko syksyn väriskaalan mukaisesti, mutta katukuvassa musta sekä harmaa tulee varmasti olemaan vallitsevia. Syksyn sekä talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Onko puvun takin napittamiessa jokin sääntö sen mukaan, seistäänkö vai istutaanko? Muistelen joitain asioita, jotta napit kiinni, paitsi ylin sekä alin? Aivan pihalla! Kyseessä toisin sanoen häät ja roolini valokuvaaja.

Tänään silloinkaan päätinkin sulloutua muoviin ja hikihän silloin tuli. toistaiseksi tuloksetta. Ajaton trenssi on käytännöllisyytensä johdosta yksi tämän syksyn ykköshankinnoista. Seassa näkyy sinertäviä sävyjä, jopa aavistus oranssia. Vältä vaikka liian pehmoista ja ohutta materiaalia, silloin se saattaa revetä ongelmitta.

Ja ei, Esprit ei sponssaa minua Minä pidän vaan kyseisestä merkistä sekä esittelen mielelläni sitä.

Takit netissä

Myös niin sanotut pillerilaukut tekevät paluuta. Lyhennä hihat sesongin hittipituuteen ja jätä reunat huolittelematta. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Minä en ihan nykyään käsitä jota mieltä siitä olisivat.

Ja todellakaan briteistä mäkin omani olen Perinteisesti ostanut. Kovimpien vilukissojen harteita saattavat kuumentaa myöskin erilaiset keepit sekä pikkuviitat. Klassinen nahkatakki on tänä syyskautena erityisen muodikas. Kevään kuuma trendi onkin irrotettavat kaulurit. Minä en ole koskaan ees sovittanut sellaista.

Se on harmahtavan vihreä. Asusteissa onkin saatavilla ylisuuria koruja sekä kekseliäitä kenkiä. Tuotteet tehdään jollain tavalla Kanadassa. Nahkatakki onkin nimensä mukaan tuotettu nahkasta ja se sopii ja naisille niin että miehille. Se onkin minusta nopein mahdollinen tyyli: joten mahdollisimman monta saumaa ommellaan peräjälkeen, aikaisemmin silityskatkoa, jolloin silitetään kertarysäyksellä auki jokainen ommellut saumat.

Voi kuinka väärässä tätä taas olinkaan. Kaupoissa juokseminen onkin minulle sielun suola ja nautin siitä, elikkä onkin iisiä ja mukavaa ostella asioita muualla maailmassa. Klassisemmista päällysvaatteista pitävien ei kuitenkaan oo syytä olla huolissaan, siinä kovin istuva sekä hillitty perustakki vai trenssi onkin muodissa aina! Tässäpä se toinen toivetakki. Laadukas materiaali, viimeistelty työ, kuin korkealaatuinen vuori ja saumojen kanttaukset sekä yksityiskohdat, kuin taskut, kaulukset ja rypytykset, nostavat takin hintaa.

Tuulettuvuuden puolesta auttaa, jos takissa on avattavia hiha- vai kainaloaukkoja. Mieti mitkä onkin hänen lempivärejänsä? Minkälaisesta takista hän on aiemmin pitänyt? Onko henkilö sporttinen, tyttömäinen tai ehkäpä gootti? Onko hän tumma tai vaalea? Eikö jokin trenssi olisivat nätti? Vaikkapa tällanen minkä kävisi kovemmillekin pakkasille. Se onkin mainio käyttötakki arkeen. Tänään takki on jo kansallisasu. Tarkista kunkin kaupungin näytösohjelma osoitteesta Sitten huomasin jotta takki kestää kyllä enemmänkin.

www.takit.fi>Takit netistä

Muita takkimalleja ovatkin toisen muassa poolotakki (polo coat), tikkitakki, trenssi, caraceni ja vahakangastakki. Esim. McKinley ja Adidas vuotivat jo uutena sekä Haglöfs parin pesun jälkeen. Takki www.takit.fi näyttää kivan moneen makuun. Minä en täydy kuvioista, joiden kontrastit on isot (musta-valkoinen).