Tag: Takki

Takki blogi

Vaalean ja ruskean sävyt, viininpunainen, petrollinsininen, vihreä, oranssi, musta sekä valkoinen..värit on tällä kaudella vahvoja sekä selkeitä. Sain nimittäin pukeutua täällä ensimmäistä kertaa maailman ihanimpaan uuteen syystakkiini! Ostin Katri Niskasen Moss-takin nimenomaan ennen reissuun lähtöäni Katrin uudesta liikkeestä sekä olen malttamattomanan odottanut syksyisiä säitä jotta pääsisin pukeutumaan uuteen takkiini.

Muhkeat, laatikkomaiset sekä pallomaiset takit on kauden uutuus. Tämä ( www.takit.fi) onkin mainio hameiden kanssa. Yleisesti pyritään vaikka puhua, jotta nykyään laukussa on muoto. Takissa on upea leikkaus sekä ihastuttavia yksityiskohtia ja edessä että takana. Sen sävy onkin ihmeellinen. Talvitakkien ostot tehdään henkilön mukaisesti vähintään puoli vuotta aikaisemmin. Virallisesti tämä onkin vihreä, vaan vannon että se kameleonttimaisesti muuttuu tämän mukaisesti mitä muuta onkin päällä vai millainen valo onkin.

Postauksessa on mainio kommentti pesunkestävältä Barbour-fanilta, käykääpä lukemassa! Hankinta onkin osoittautunut nappivalinnaksi lämpimyytensä ja sateen-ja tuulenpitävyytensä johdosta. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Housujen muotoisen saunan sijasta mun piti vieläkään vaikka esitellä se moderni syystakkini. Kauluksettomat, polvipituiset takkijakut esiintyvät hienostuneen hillityin kuosein.

Takkeja blogi

Värejäkin on isompi määrä kuten hetkiin. Syksyn sekä vuoden muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Nahkatakin sovittamisessa pätee sama sääntö kuten jakunkin: päätä, aiotko pitää takkia kiinni vai auki. Kevään kuuma trendi on irrotettavat kaulurit. Aivan kuin Bershkan vaalean rosan maxihameenkin. Viime talvina olen hommannut takin yleensä tammikuun alennusmyynneistä, noista jämäkoista sekä malleista.

Takit

Vaikka housujen malli onkin yksinkertainen, sikäli mukaisesti ovat vaikka tulleet monenlaiset materiaalit ja sävyt. Reilu koko onkin kuitenkin parempi kuin liian tiukka, varsinkin, jos haluat pukea takin alle neuleen ja pidentää tän käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Omenavartaloinen suosii takin valinnassa laskeutuvat kankaat mattapintaiset kankaat väriä mieluummin kuin kuosia; ainoastaan pystyraitakuosi mahdollinen tarpeeksi käyttöväljyyttä, vaikka takki olisikin suoralinjainen laskeutuvasta, kevyestä kankaasta valmistettu A-linjainen takki myöskin mahdollinen pitkittäiset tikkaukset mahdollisimman huomaamattomat taskut varsinkin, jos he on keskivartalon kohdalla pituus: lantio-, reisi- sekä polvipituus on varmoja valintoja, mutta pitkälle omenalle sopii myöskin pitkät vaihtoehdot Omenavartaloinen välttää takin valinnassa suurelta osin kiiltävät, hohtavat kankaat ruutu- ja poikkiraitakuosit, pyöreät kuosit ovatkin ne sitten tyyliteltyjä kukkia, palloja tms.

Vedenpitävä takki on tärkeä määrä asukokonaisuutta erityisesti viileissä sekä kosteissa oloissa. Eli jospa löydät vetoketjullisen hupparin kaavan, pääset hyvin alkuun. Tarjonta on värikästä ja muotoilu modernia, melkein arkkitehtuuriin sekä taiteeseen viittaavaa. Ja toi takki on tämän verran ohut, niin että voi jo hyvin rueta käyttää, mutta kyllä tolla pakkasellakin selviää ja kute jo sanoin et kovemmille pakkasille sitte fleece alle.