Minkä hintaista on vihreä kahvi

Kun tätä prosessia ei ole, vihreä kahvi ei muistuta paljoakaan lempijuomaamme, eikä useat täydy tästä. Kahvipavut kuivatetaan tämän sijaan auringossa. Miksi toisin sanoen antaa krediitit pillereille, jahka onnittelun aito kohde löytyy peilistä? Vihreä kahvi onkin eräs enimmäkseen tutkijapiirejä viime aikoina kiinnostaneista ainesosista. Tunsin itseäni terveeksi sekä minulla oli runsaasti sähköä koko ajan. Kahvipapuja kuivatetaan auringossa sadonkorjuun päästä muutamia viikkoja kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu ja aukeaa.

Eri tuottajat myyvät vihreää kahvia vähän eri nimillä sekä vaihtelevilla sisällöillä. Vihreän kahvin on todettu heikentävän sokereiden ja rasvan imeytymistä vereen ruokailun yhteydessä. Väitettä klorogeenihapon tutkitusta, suotuisasta myötä painonhallintaan ei todisteta millään tavalla. National Library of Medicine julkisti vuonna ’12 vihreästä kahvipapu-uutteesta tehdyn placebokontrolloidun kaksoissokkotutkimuksen.

Vihreä kahvi  onkin maultaan pehmeä sekä mieto, mikä tähden tämä maistuu myös usealle, jotka eivät yleensä ottaen juo kahvia. Yksi tapa jolla nykyisiä tutkimusten tuloksia muutetaan halutunlaisiksi, onkin muuttaa tutkittavia asioita, testauksen ollessa käynnissä.

Vihreä kahvi vaikutukset

Vaikutus onkin silti olematon verrattuna vaikkapa liikuntaan se sekä riittävä proteiinien saanti onkin edelleen paras konsti joutuu huolta siitä, että laihiksella menettää rasvaa, ei lihasta. Kapselit ovatkin totaalisen kasviperäisiä tuotteita, eikä kapselin kalvo pidä sisällään liivatetta. Kofeiini, jota on kahvissa, ja eräissä teelaaduissa vielä huimasti kahvia isompi määrä, jelppii mobilisoimaan rasvoja, eli yhdistettynä kalorivajeeseen pystyy vähän tehostaa laihtumista.

Vihreä kahvi ja tavallinen kahvi

Vihreä kahvi myös piristää tehokkaasti, pitää sisällään huomattavasti elimistölle hyödyllisiä antioksidantteja ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Mikäli aineenvaihduntasi on vaikea, huomaat eron olemassaolevan tiedon mukaan 4-6 viikon kuluessa. Tee näin: Liuota annospussin koostumus kupilliseen kuumaa vettä (noin 1.5 dl) ja sekoita. Kapselin toinen tärkeä aineosa onkin guarana. Se kokonaisuus vapauttaa syömään vähemmän sekä napostelemaan vähemmän ja se piristää myös tosi tehokkaasti.

U.S. Messequen kahvi on veteen liukeneva kahvijauhe, se on suunniteltu erityisesti elimistön luonnolliseen virkistämiseen ja hoikennuskuurin tukemiseen; piristää luonnollisesti, tukee hoikennuskuuria vähentämällä näläntunnetta sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Tuotteen pitäisi pienentää näläntunnetta ja auttaa sitä vaikutuksesta laihtumaan. Suosi pieniä muutoksia kerralla ja totuttele niihin. Siksi jos joku tahtoo pudottaa kiloja, suositellaan vihreä kahvi -ravintolisää, minkä sisältä vihreän kahvin puhdasta uutetta kyllin paljon, jotta tämä saattaa tuntuu elimistöön.

Tuotetta ei suositella alle 15-vuotiaille, yli 70-vuotiaille, raskaana oleville, imettäville, tai koefiiniyliherkille henkilöille. Ravintolisävalmiste täydentää erinomaisesti aktiivista ja terveellista elämäntapaa.