Sähkötupakka

Lainsäätäjän ei pidä jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi sanoo. Tämä kannattaa muistaa ja ilmoittaa että käytät juuri sähkötupakkaa, jospa päätät käyttää sähkötupakkaa paikoissa missä tavallisen savukkeiden polttaminen on ehdottomasti kiellettyä.

Syrjäyttääkö sähkötupakka klassisen tupangin?

Joka kolmas syöpä, sydän- ja verisuonitauti johtuu röökistä. Höyryhän muistuttaa ensivaikutelmaltaan reippaan merkittävästi savua ja käyttötapa onkin sama. En väitä mitään, kysyn vaan että miten voi olla tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja isompi määrä kuten mitään markkinointirajoituksia vai lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät niin että sähkötupakka on tuntematon suure, jotta tätä ei ole todennettu. Jos käyttämässäsi nestepatruunassa tai täyttönesteessä on nikotiinia niin tunnet myöskin kurkussasi tupakkamaisen ärsytyksen jahka hengität savun kaltaista sisään.

Koska sähkötupakka näköisversioi erehdyttävän paljon perinteistä röökiä kannattaa esimerkiksi bussipysäkin katoksen alla tuprutellessa kanssaolijoille mainita, että poltat sähkötupakkaa niin vältyt paheksuvilta katseilta. kotimaassa nikotiinia sisältävien sähkötupakkanesteiden myyminen onkin tätänykyä kielletty. kuukauden verran, mutta käyttöikä saattaa tietenkin vaihdella. Käytännössä katsoen siis ainut haitallinen neste mitä sähkötupakka pitää sisällään on nikotiini, ellet silloinkaan valitse nikotiinitonta sähkötupakkaa.

Sähkötupakka leviää sikäli laajaan käyttämiseen, jotta pian sitä ei voi enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi. Miten näin saattaa olla sähkötupakan myynnin salliminen aiheuttaisi mitään erityistä ongelmaa kouluissa? Eikö Tuominen oo kuullut semmoisesta kuin myynnin ikärajat? Suomessa myydään täysi-ikäisille nykyäänkin esim. alkoholia, ilotulitusraketteja ja lähes aseita. Tuomisen lausunnon päästä toivon, jotta hekin miettivät vielä uudestaan.

Joissain tupakkamalleissa liian kovan imun ilmaisee vilkkuva ledvalo. Vasta kuluvan vuosikymmennellä kiinalaiset keksivät alkaa tosiaan tuottaa sitä varsin järkevän kuuloista laitetta. Kuinka tupakoinnin lopettaminen vaikuttaa terveyteesi? Tupakat pilaavat keuhkojesi lisäksi verenkierron. Täytä tankki valmistajan ohjeiden mukaan nesteellä. Sähkötupakasta hyötyvät myös tupakoijan kanssaihmiset, että sähkötupakan käyttö ei altista toisia kansalaisia passiiviselle tupakoinnille sekä sen haitoille.

Se ei käytä savuketta toimiakseen ainoastaan nikotiinia sisältävää liuosta, mitä höyrystin höyrystää joko imiessä tai nappia painaen.