Sähkötupakka hinta

Sähkötupakka on terveellisempi ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle savukkeelle. Nykyisin onkin saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, joissa sen antamaa jännitettä pyritään säätää ja se pysyy vakiona. Miksi monta savuketta yksi patruuna vastaa? Nikotiinimäärään puolesta näin yhtä askia (MED vahvuus). Ilkkuu ainoastaan, jotta myynnin ehkä salliva EU-direktiivi valmistuu aikaisintaan kahden vuoden päästä, sekä toteaa sähkötupakan, kannabiksen ja savukkeiden kuuluvan vastaavaan haitalliseen elämäntapaan.

Edullisin löytämäni nesteitä myyvä kauppa onkin hollantilainen Easy eliquid. THL:n ylilääkäri Antero Heloma mieltää, niin että sähkötupakan markkinoijat eivät saattaa väittää tuotteita vaarattomiksi. Tämä onkin hajutonta tai makunesteitä käytettäessä tämä pystyy tuoksua aavistuksen kyseiseltä maulta. Sähkötupakka onkin kuten savuke, mutta tupakoituasi et karista tästä tuhkaa sekä tumppaa tätä tuhkakuppiin, vaan laitat sen laukkuun tai povitaskuun. Sähkötupakan liuos pitää sisällään nikotiinia mutta sen määrää pystyy vähentää ja loppujenlopuksi siirtyä täysin nikotiinittomaan nesteeseen vai lopettaa totaalisesti.

Sähkötupakka pitäisi kieltää

Sähkötupakkakin onkin jo saanut ensimmäisen tapaturman uhrinsa, jahka akku räjähti käyttäjän kasvoille. Ei voisi olla huomattavasti yksinkertaisempaa. Sähkötupakat kaupataan normaalisti ns. Kuinka vaarallista sähkötupakka on terveydelle? Sähkötupakka ei oo terveystuote, vain haitallisuutensa puolesta kaukana kessusta. Internetistä onkin silti täysin laillista ostaa elektronista syöpäkäärylettä sekä nikotiini nesteitäkin ETA-alueelta.

Akku toimii nimensä mukaisesti sähkötupakan virtalähteenä. Varsinaisia huoltokohteita ei sähköröökissä monia oo, sekä se ainut oikeasti tärkeä huollettava sekä vikaherkkä osa onkin lämmityselementti. Sanottakoon, jotta tätä ainetta olemme tottuneet näkemään esim. elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa. Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin akku on käyttövalmis.

Onko sähkötupakka terveydelle haitallista? Sähkötupakan vaikutuksista terveyteen onkin tarjolla oikeastaan reippaan vähän virallisia tutkimustuloksia ja tämän takia sitä ei oo virallisesti luokiteltu terveelliseksi vaihtoehdoksi savuille.