Sähkötupakka saitteja

Ei mitään pelkoa että analogista arkunnaulaa suuhuni enää pistäisin. Toisten tupakoinnin aiheuttamat terveys vaikutukset katoavat pidemmän ajan kuluessa se aika riippuu mm. Suomessa sähkötupakan huimia hyviä puolia kansanterveydelle ei oo oikeastaan havaittu ja sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei ole vieläkään saatu kotimaassa kenellekään lupaa. Moni entinen tupakoija on vaikka kokenut sähkötupakan paremmaksi kuten toiset nikotiinin korvaushoitotuotteet.

Maut kuitenkaan eivät enimmäkseen nimenomaan vastaa sitä, mitä ne yrittävät imitoida. Arvioiden mukaisesti höyryttelijöitä on Suomessa jo kymmeniä tuhansia. Niinpä minäkin. Muka. Toinen muuttuja höyrystimessä onkin nesteen tyyppi. Sähkötupakka on ratkaisu ongelmiisi, et tarvitse muuta kuten itsekin laitteen mikä voikin kätevästi tilata internetistä suoraan koti ovelle, silloin tarvitsee sähköä niin että saat ladata tuotteen akun sekä toki tarvitset sen mitä höyrytellään ja se onkin nimeltänsä e-neste.

Ne ovatkin varmasti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, mutta säädettävän jännitteen akkurungot on halventuneet jo niin huomattavasti, että noita onkin järkevämpi käyttää. Sähkötupakka onkin mitä mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle joka haluaa polttaa jatkossa edullisemmin taikka haluaa lopettaa tupakoinnin kokonaan.

Vesihöyry ei oo savua, joten tän polttaminen on vaaratonta sivullisille henkilöille sekä ennen kaikkea röökiä haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen. Tupakkalain mainontakiellolla on vaikutuksia sähkötupakan myymisen järjestämiseen, ainakin mutta, jos tuotteita kaupataan netissä.

Ongelma on vieläkään sama kuin piikkihuumeiden käyttäjillä, silti korvaushoidossa voi samaa tavaraa niin ‘nousut’ jäävät saamatta. Samalla käsitellään erillisenä kysymyksenä Suomessakin keskustelua herättäneen sähkötupakan myyntiä.

Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja kertoi, että ei hänen tietoonsa ollu saapunut aiemmin vastaavaa tapausta. Keski-Euroopassa usea onkin vaihtanut sähkötupakointiin uusien tupakointilakien vaikutuksesta, sekä ei olekaan harvinaista huomata esim. Amsterdamin kahviloissa suomen polttelevan tätä höyryävää sähkötupakkaa. Propyleeniglykoli (E1520) käytetään yleisesti elintarvikkeissa lisäaineiden sekä aromien kantaja-aineena.

Suomen ulkopuolella onkin tarjolla makuja, mitkä on tehty vastaamaan tietyn tupakkamerkin makua sekä tekemään todelliset tupakkamerkit tunnetuksi sähkötupkaoitsijalle. Laadukkaiden merkkien akut kestävät käytössä vuosia. Jälleenmyyjät lätkäisevät välillä näihin oman logonsa ja pakkausmateriaalin tai välillä myyjät sellaisenaan. No tämä ei nykyään oo sen kummempaa kuin savukkeiden poltto, sen kun nappia painat sekä vedät keuhkot toteen ihanaa nikotiini pitoista ilmaa vaan tällä kertaa vailla häkää ja tervaa elikkä tässä siis tuotteessa ilma joka nikotiinin tuo elimistöösi on vesihöyry eikä tosiaan savu kuten joku jo kenties mietti.

Sähkötupakkaa

Virallisia tutkimuksia ei olla vielä ehditty tehdä, mutta kokemukset kentältä osoittavat sähkötupakan auttavan tupakoinnin lopettamisessa. Peruskysymys onkin, haluammeko yhteiskunnan, jossa opettajat näkevät kun oppilaat pössyttelevät koulun pihalla sähkötupakkaa, Tuominen sanoo.