Category: Elektroninen tupakka

Sähkötupakka – Erilainen tupakka

ilmassa mitä hengitämme (etenkin suurissa kaupungeissa) on suuren määrän kemikaaleja monenlaisten saasteiden muodossa mitkä ovatkin haitallisia meidän elimistöllemme. Keski-Euroopassa ilmiömäisen suosion saanut sähkötupakka on systemaattisesti kielletty viranomaisten toimesta Suomessa, kuitenkin kyseessä onkin aivan varmasti tehokkain keksintö tupakoinnin lopettamiseen. Sähkötupakka perustuu 60-luvulla tehtyyn innovaatioon. Eikö teistäkin olisi aika jo siirtyä vanhasta ja hengenvaarallisesta perinteisestä tupakasta, uuteen terveellisempään vaihtoehtoon? Unohda sinäkin tupakoinnin haittapuolet ja liity meidän kymmenientuhansien Suomalaisten sähkötupakoitsijoiden joukkoon.

Sähkötupakan suurin lohko on akku, toinen vastapuolisko on ampulli ja tän lisäksi höyrystäjä pystyy olla oma osansa. E-liquid-makunesteitä onkin syytä ostaa samalla monenlaisia, tällöin aloituspakkauksella saattaa selvitä muutamia kuukausia. Eikä sekään tuota vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myöskin nimillä Sähkötupakka taikka sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Sähkötupakka netistä

Sähkötupakkaa voit käyttää jopa joissa ainoastaan, siinä suustasi käy pelkkää vesihöyryä, ei muita ihmisiä häiritsevää, haisevaa savua. Tupakkayhtiöt ja valtio häviävät miljoonien edestä rahaa, jahka sähkötupakka yleistyy sekä henkilöt lopettaa tupakoinnin vai pienentää sitä.

Mistä hankkia sähkötupakka?

Omalla kulutuksellani, näin 1000 mAh/päivä, näitä akkuja täytyisi ladata neljä tai viisi kertaa päivässä ja tämä onkin hieman hankalaa sekä työlästä. Painavampien akkujen kannattelemiseen tarvittava käsi saattaa täysin kovin myös painaa katkaisinta sekä sen takia käytännössä jokainen paksummat akut on katkaisijallisia.

Sähkötupakka sekä evira, todellisuus kielloista

Atomisaattori on monesti laitteiden heikoin osa, jonka ylläpitäminen voi vaatia isompi määrä huolenpitoa. Tämän jälkeen valmistajia on tullut markkinoille useita, mutta kuitenkin pääosa jokaisesta sähkötupakoista käy tältä vastaavalta, alkuperäiseltä valmistajalta.

Sähkötupakka ei ole noin haitallinen

Sähkötupakoita tuotetaan pääosin kiinassa, ja myydään eteenpäin Amerikkalaisten firmojen läpi.

Sähkötupakka

Lainsäätäjän ei pidä jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi sanoo. Tämä kannattaa muistaa ja ilmoittaa että käytät juuri sähkötupakkaa, jospa päätät käyttää sähkötupakkaa paikoissa missä tavallisen savukkeiden polttaminen on ehdottomasti kiellettyä.

Syrjäyttääkö sähkötupakka klassisen tupangin?

Joka kolmas syöpä, sydän- ja verisuonitauti johtuu röökistä. Höyryhän muistuttaa ensivaikutelmaltaan reippaan merkittävästi savua ja käyttötapa onkin sama. En väitä mitään, kysyn vaan että miten voi olla tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja isompi määrä kuten mitään markkinointirajoituksia vai lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät niin että sähkötupakka on tuntematon suure, jotta tätä ei ole todennettu. Jos käyttämässäsi nestepatruunassa tai täyttönesteessä on nikotiinia niin tunnet myöskin kurkussasi tupakkamaisen ärsytyksen jahka hengität savun kaltaista sisään.

Koska sähkötupakka näköisversioi erehdyttävän paljon perinteistä röökiä kannattaa esimerkiksi bussipysäkin katoksen alla tuprutellessa kanssaolijoille mainita, että poltat sähkötupakkaa niin vältyt paheksuvilta katseilta. kotimaassa nikotiinia sisältävien sähkötupakkanesteiden myyminen onkin tätänykyä kielletty. kuukauden verran, mutta käyttöikä saattaa tietenkin vaihdella. Käytännössä katsoen siis ainut haitallinen neste mitä sähkötupakka pitää sisällään on nikotiini, ellet silloinkaan valitse nikotiinitonta sähkötupakkaa.

Sähkötupakka leviää sikäli laajaan käyttämiseen, jotta pian sitä ei voi enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi. Miten näin saattaa olla sähkötupakan myynnin salliminen aiheuttaisi mitään erityistä ongelmaa kouluissa? Eikö Tuominen oo kuullut semmoisesta kuin myynnin ikärajat? Suomessa myydään täysi-ikäisille nykyäänkin esim. alkoholia, ilotulitusraketteja ja lähes aseita. Tuomisen lausunnon päästä toivon, jotta hekin miettivät vielä uudestaan.

Joissain tupakkamalleissa liian kovan imun ilmaisee vilkkuva ledvalo. Vasta kuluvan vuosikymmennellä kiinalaiset keksivät alkaa tosiaan tuottaa sitä varsin järkevän kuuloista laitetta. Kuinka tupakoinnin lopettaminen vaikuttaa terveyteesi? Tupakat pilaavat keuhkojesi lisäksi verenkierron. Täytä tankki valmistajan ohjeiden mukaan nesteellä. Sähkötupakasta hyötyvät myös tupakoijan kanssaihmiset, että sähkötupakan käyttö ei altista toisia kansalaisia passiiviselle tupakoinnille sekä sen haitoille.

Se ei käytä savuketta toimiakseen ainoastaan nikotiinia sisältävää liuosta, mitä höyrystin höyrystää joko imiessä tai nappia painaen.

Sähkötupakka hinta

Sähkötupakka on terveellisempi ja edullisempi vaihtoehto perinteiselle savukkeelle. Nykyisin onkin saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, joissa sen antamaa jännitettä pyritään säätää ja se pysyy vakiona. Miksi monta savuketta yksi patruuna vastaa? Nikotiinimäärään puolesta näin yhtä askia (MED vahvuus). Ilkkuu ainoastaan, jotta myynnin ehkä salliva EU-direktiivi valmistuu aikaisintaan kahden vuoden päästä, sekä toteaa sähkötupakan, kannabiksen ja savukkeiden kuuluvan vastaavaan haitalliseen elämäntapaan.

Edullisin löytämäni nesteitä myyvä kauppa onkin hollantilainen Easy eliquid. THL:n ylilääkäri Antero Heloma mieltää, niin että sähkötupakan markkinoijat eivät saattaa väittää tuotteita vaarattomiksi. Tämä onkin hajutonta tai makunesteitä käytettäessä tämä pystyy tuoksua aavistuksen kyseiseltä maulta. Sähkötupakka onkin kuten savuke, mutta tupakoituasi et karista tästä tuhkaa sekä tumppaa tätä tuhkakuppiin, vaan laitat sen laukkuun tai povitaskuun. Sähkötupakan liuos pitää sisällään nikotiinia mutta sen määrää pystyy vähentää ja loppujenlopuksi siirtyä täysin nikotiinittomaan nesteeseen vai lopettaa totaalisesti.

Sähkötupakka pitäisi kieltää

Sähkötupakkakin onkin jo saanut ensimmäisen tapaturman uhrinsa, jahka akku räjähti käyttäjän kasvoille. Ei voisi olla huomattavasti yksinkertaisempaa. Sähkötupakat kaupataan normaalisti ns. Kuinka vaarallista sähkötupakka on terveydelle? Sähkötupakka ei oo terveystuote, vain haitallisuutensa puolesta kaukana kessusta. Internetistä onkin silti täysin laillista ostaa elektronista syöpäkäärylettä sekä nikotiini nesteitäkin ETA-alueelta.

Akku toimii nimensä mukaisesti sähkötupakan virtalähteenä. Varsinaisia huoltokohteita ei sähköröökissä monia oo, sekä se ainut oikeasti tärkeä huollettava sekä vikaherkkä osa onkin lämmityselementti. Sanottakoon, jotta tätä ainetta olemme tottuneet näkemään esim. elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa. Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin akku on käyttövalmis.

Onko sähkötupakka terveydelle haitallista? Sähkötupakan vaikutuksista terveyteen onkin tarjolla oikeastaan reippaan vähän virallisia tutkimustuloksia ja tämän takia sitä ei oo virallisesti luokiteltu terveelliseksi vaihtoehdoksi savuille.