Category: Laihdutus

Laihdutus keinot

mittaa pohje esimerkiksi 10 cm polvilumpion alapuolelta). laihdutus ei saletimmin oo liian helppoa ikinä, vaan teemme parhaamme helpottaaksemme urakkaa kivisellä tiellä. Unohda kalorit ja laihdutuskuurit, ne eivät se kestävää tulosta. laihdutus ei ole missään nimessä iisiä, jotta tämä enimmäkseen tarttee rajuja elämäntapamuutoksia. Loppupeleissä nämä uudet tulokset saattavat muuttaa kliinisiä sovelluksia, kertoo lihavuustutkija Katrina Purcell raportissa.

Herkkua ei ehkäpä tee lopulta ees mieli. Ja lohdutukseksi: perusaineenvaihduntamme toimii kaiken aikaa lähes syvässä unessa, liikkumatta n. Periaatteessa kyllä, vaan taas kerran helpommin puhuttu kuten tehty. Onnittelut hyvästä päätöksestä! (erään kuntosaliyrittäjän sanoja siteeraten — hän toisti fraasin vain noin 14 kertaa jahka menin ensimmäistä kertaa hakemaan salikorttia!) Vuosittain monet ihmiset harkitsevat laihdutuskuurin aloittamista, mutta eivät sittenkään pääse tuumasta toimeen.

Liikunnankaan ei tarvitse olla mitään hikijumppaa, vain puolen tunnin reipas kävelylenkki päivässä riittää, Alanko muistuttaa. Tätä voikin harrastaa yksin, tämä ei ole hyvin rankkaa eikä tunnu aluksikaan pahalta, sitä voikin harrastaa joissa vain ulkona eivätkä sen harrastamiseen tartte esimerkiksi ostaa kuntosalikorttia.

Usein luullaan, niin että ihminen ei kuluta suinkaan energiaa jos ei liiku. Monet ulkomailla työskentelevät valokuvaja vaatenäytösmallit on tämän indeksiluvun alapuolella, vain he myöskin näyttävät siltä, etteivät jaksa nostaa mitään kuohuviinilasia raskaampaa.

Painoni nousi suurelta osin, silti menin ja temmelsin aivan kuten muut ikäiseni. Palssa kirjoittaa saavansa monia asiakkaita, mitkä esim. yt-neuvottelujen alettua on tietoisia töiden päättymisen riskistä.

Kyllä mä ruokavalionkin paransin aika huomattavasti. silloin kun keho tahtoo korjata tilaa, syödään ongelmitta nopeasti liikaa. Uiminen on myöskin ylipainoiselle hyvä liikuntamuoto, siinä vesi kandee, jolloin nivelet eivät rasitu. Olen haaskannut itse sikäli suuri määrä vuotta elämästäni monenlaisten elämänvalheiden takia, niin että toivon, ettet sinä tekisi niin vaan olisit rehellinen itsellesi aivan kaiken, myös laihduttamisen suhteen.

Laihdutus

Monipuolinen liikunta onkin tärkeää, vain terveellistä ruokavaliota ei saattaa unohtaa. Syitä laihduttamiseen saattaa olla monia. Miehissä johtavat saksalaiset, toisena ovatkin kreikkalaiset sekä kolmantena ovat suomalaiset! Hoikimpia ovatkin italialaiset sekä ranskalaiset. Näin elimistö pysyy paastotilassa ja kuurilla olo onkin helpompaa. Niiden glykemiaindeksi sekä -kuorma on suurimmat.

Jos laihdutus tosiaan tipu aina kesken ja motivaatio kilojen tiputtamiseen on hukassa, onkin Kevyt Sankari ohjelma juuri Sinulle. Ikää on jo 50 vuotta, jonka tarkoittaa käytössä, jotta työpaikkaa ei niin vain vaihdeta enää. Mausta keittoja ja pirtelöitä. Karkeana arviona pidetään, niin että ois hyvä liikkua tunti päivässä. Voi nähdä heitä mahdollisuuksia, joita ylimääräinen aika tää elämään. Erityisesti jos laihduttettavaa on merkittävästi, on tärkeää asettaa osatavoitteita.

Riittää, jotta suunta onkin aito eli painon ei tartte pudota yhtä paljon joka viikko. Miksi paino silloinkaan tuppaa nousemaan sen kuluttua, jahka kessu tumpataan käynnissä olevan kerran? Painonnousu ei johdu polttamisen lopettamisesta itsestään, vaan elintapojen muutoksesta. Proteiinien syöminen nostaa aineenvaihduntaa myöskin toisella tavoin.

Samoin ulkopuolelta tulevat laihdutusvaatimukset eivät pakosti pysty pitämään motivaatiota yllä kovinkaan kauaa. Hallilla onkin varaa puheisiinsa. Juokse, ui, pyöräile vai kävele reippaasti. Proteiinien sulattaminen ja imeytyminen ruoansulatuksessa kuluttavat paljon enemmän energiaa verrattuna hiilihydraatteihin taikka rasvoihin. Kolaja muut virvoitusjuomat on glykeemisiä pommeja, jotka lisävät insuliinitasoa.

Tämän seurauksena perusaineenvaihduntasi onkin dieetin loputtua hidastunut sekä kilot saattavat helposti palata takaisin. Sekoittavat tunteet voivat vaikka estää tätä luontaista energiansaantia tasaavaa mekanismia toimimasta.

Tavoitteiden saavuttamista onkin iisi seurata askelmittarin avustuksella. Se vaatii yleensä pysyvän muutoksen ruokavalioon ja elämäntapoihin. Rasva nimittäin vie nälän fiiliksen, silti kalorimäärät olisivatkin suht pieniä (tai yhtä suuria kuin mitä hiilareista tulee).