Category: Takki

Kenen merkkinen takki tuo onkaan?

Miesten muodista inspiraation saaneesta takkivalikoimasta löytyy ja maalaisromanttisia jakkuja että nuorekkaita oversize-mallisia päällystakkeja, kuin kipparitakki. Koukuttavat jujut lisäävät takkien huomioarvoa. Rippuu minkätyylinen henkilö hän onkin. Tyylitietotoimisto panostaisikin tulevana syyskautena muhkeaan neuleeseen, merkittävästi kerroksia alleen nielevään takkiin sekä virkistävän leveisiin lahkeisiin.

Siihen saakka kantsii sattua tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, mihin viemme jokainen edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita. Tilaaminen onkin helppoa ja turvallista. Ostan enimmäkseen minimissään muutama takkia per talvi. Olen pitkään haaveillut ulkoiluun sopivasta takista joka olisivat hieman pitempi kuten enimmäkseen ulkoilupuvuissa olevat takit.

Takit takit.fi/ netistä

Laadukkaan rotsin tunnistaa huolitelluista yksityiskohdista. Farkkuhaalarit ovat tehneet uutta tuloaan jo parina syksynä ja tänä vuonna ne valloittavat täydellä teholla. Kipparitakki on hyvin monikäyttöinen, silloin tämä käy sikäli housujen kuten hameen seuraksi. Koska olen kylmissäni ja tylsistynyt katselen kuvia takeista.

Takkeja

Tosin muutaman kokeilun päästä olen hieman alkanut kelaamaan tuollaista isoa ihanuutta. Sopii erityisesti pitkille sekä hoikille. Onko lyhempi nahkatakki silloin ihanampi? Mutta, jahka katsoo tuon yllä olevan kuvan takkeja, sikäli vaikka pidän isompi määrä lyhyemmästä.

Sitä on tässä siis jo ainakin viimeiset pari vuotta metsästetty nimenomaan nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, mutta siihen saakka he on etenkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten saattaa olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, jahka pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle välttämättä ois.

Kenen merkkinen takki tuo on?

Kylmä väri. Laadukas materiaali, viimeistelty työ, kuin korkealaatuinen vuori ja saumojen kanttaukset sekä yksityiskohdat, kuin taskut, kaulukset ja rypytykset, nostavat takin hintaa. Tällä hetkellä käytiin ostamassa takki myöskin miehelle, jonka asuu samassa taloudessa kanssani.

Maailman ehkäpä rakastetuin bleiseri sai laatikkomaisen muodon. No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuin joka kerta, loppujen lopuksi olin jälleen siellä katselemassa niitä aivan mahtavia takkeja… Mulla on sieltä nykyään kaksi farkkutakkia ja 2 tekonahkatakkia, he on ihan mun lemppareita sekä näkyvät tosi usein asuissanikin 🙂 Niissä onkin sikäli huomattavasti yksityiskohtia, eroavat muista takeista ja musta se on parasta, jahka ei oo mikään ginan takki mikä onkin sitten jonka kolmannella tytöllä päällä, jahka kävelet keskustassa.

Vielä muutamia vuosia silloinkaan musta sekä harmaa olivat yllättävän hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi viime aikoina myöskin me suomalaiset olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin. Ota mallia Guccilta. Olen uneksinut jo pitkään uudesta talvitakista, ainakin valkoisesta! Ja nykyisin se olisivat mahdollista.

Takki netistä

Takki on oikeastaan alkuperäisin kotoisin Zarasta sekä hommattu näin reilu kuukausi takaperin. Brittimuodin mukaisesti pukeudutaan nyt hillitysti pehmeisiin sävyihin tai räväkästi ruutukuosiin. Vanhan viisauden mukaan köyhän ei kannata tilata halpaa. Tuo malli sinäsnä onkin myös ihan täydellinen. Berghaus puolestaan hengitti hyvin ja tämän työn jälki käsitettiin olevan laadukasta.

Housujen muotoisen saunan sijaan minun piti vieläkään vaikka esitellä tämä nykyaikainen syystakkini. Käsillä joutuu olla liikkumatilaa eikä takki saa kiristää selästä. Muhkeat toppatakit sekä nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten tahtoo ja se tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle.

Kiinnitä huomio selkään sekä hihoihin. Taitaa tarkoitan tää kymmenen kilsaa kävelyä olla riittämiin yhdeksi sateiseksi päiväksi. Valitse miellyttävin materiaali Satsaa oikeaan. väliaikaisesti tuloksetta. Housut ovatkin rennot ja huolettomat, joka päivän vaate. Lyhyessä jakussa yhdistyvät kaksi kauden trendiä: kullan huuma ja hurmaavat hapsut. Takki onkin tosi upea takaa.

Tuotteet tehdään jollain tavalla Kanadassa. Kankaan käy olla kyllin tukevaa, ei pehmeäpintaista, sekä takin pituuden peffan alapuolelle ulottuva, mutta ei polviin saakka. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Mukana käsitettiin olevan useita myös Suomesta saatavia malleja. Ompelutekniikassa trenssi viittaa tiheänä siksakkaavaan vahvikeompeleeseen.

Takkeja blogi

Sitten pesin marseillesaippualla erittäin varovasti kylpyammeen pohjalla varoen venyttämästä tai vanuttamasta hiukkaakaan. Laiskempi pystyy tehdä kaiken yksillä kaavoilla, joita kangasta leikatessaan taittelee sopivasti, mutta pitemmän päälle helpommalla taitaa jälkeen jospa alunpitäen huomaa vähän vaivaa ja piirtää omat kaavat jokaiselle osille.

Liiku sekä testaa, niin että takki on mukava päällä. Hoikkavartaloinen suosii takin valinnassa pehmeästi laskeutuvat kankaat kangas saattaa olla muodikkaasti ryppyinen kiiltoa tai hohtoa saa olla maltillisesti ruutukuosit sekä poikittaiset raidat ovat luvallisia vaihtoehtoisia linjoja: A-linja, X-linja, maltillinen suora, pussimaisen pehmeä pituudet: ylälantio-, lantio-, reisi- sekä polvipituus pussimaiset hihat tuovat pehmeyttä ja naisellisuutta kaulusvaihtoehdot: näyttävät kaulukset tuovat pehmeyttä, pieni pääntie suuret napit, näyttävät nepparit, tikkausyksityiskohdat taskuvaihtoehdot: pussimaiset, paikkataskut, kansitaskut Hoikkavartaloinen välttää takin valinnassa lyhyellä pohkeen yli jatkuvia malleja ylettömän kapeeta linjaa kovin alas ulottuva V-pääntie lyhyellä ylipitkät hihat Päärynävartaloinen suosii takin valinnassa kangas saa olla nätisti laskeutuvaa vaihtoehtoiset linjat: hallitusti A-linja tai X-linja; levenevä helma piilottaa armeliaasti lantion takki vaaleampi tai kirkkaampi väriltään kuten asun alaosa pituudet: räikeitä vaintoja ovat lantion leveimmän kohdan nimenomaan sekä nimenomaan peittävä, reisipituinen tai polvipituus.