Takit netissä

Myös niin sanotut pillerilaukut tekevät paluuta. Lyhennä hihat sesongin hittipituuteen ja jätä reunat huolittelematta. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Minä en ihan nykyään käsitä jota mieltä siitä olisivat.

Ja todellakaan briteistä mäkin omani olen Perinteisesti ostanut. Kovimpien vilukissojen harteita saattavat kuumentaa myöskin erilaiset keepit sekä pikkuviitat. Klassinen nahkatakki on tänä syyskautena erityisen muodikas. Kevään kuuma trendi onkin irrotettavat kaulurit. Minä en ole koskaan ees sovittanut sellaista.

Se on harmahtavan vihreä. Asusteissa onkin saatavilla ylisuuria koruja sekä kekseliäitä kenkiä. Tuotteet tehdään jollain tavalla Kanadassa. Nahkatakki onkin nimensä mukaan tuotettu nahkasta ja se sopii ja naisille niin että miehille. Se onkin minusta nopein mahdollinen tyyli: joten mahdollisimman monta saumaa ommellaan peräjälkeen, aikaisemmin silityskatkoa, jolloin silitetään kertarysäyksellä auki jokainen ommellut saumat.

Voi kuinka väärässä tätä taas olinkaan. Kaupoissa juokseminen onkin minulle sielun suola ja nautin siitä, elikkä onkin iisiä ja mukavaa ostella asioita muualla maailmassa. Klassisemmista päällysvaatteista pitävien ei kuitenkaan oo syytä olla huolissaan, siinä kovin istuva sekä hillitty perustakki vai trenssi onkin muodissa aina! Tässäpä se toinen toivetakki. Laadukas materiaali, viimeistelty työ, kuin korkealaatuinen vuori ja saumojen kanttaukset sekä yksityiskohdat, kuin taskut, kaulukset ja rypytykset, nostavat takin hintaa.

Tuulettuvuuden puolesta auttaa, jos takissa on avattavia hiha- vai kainaloaukkoja. Mieti mitkä onkin hänen lempivärejänsä? Minkälaisesta takista hän on aiemmin pitänyt? Onko henkilö sporttinen, tyttömäinen tai ehkäpä gootti? Onko hän tumma tai vaalea? Eikö jokin trenssi olisivat nätti? Vaikkapa tällanen minkä kävisi kovemmillekin pakkasille. Se onkin mainio käyttötakki arkeen. Tänään takki on jo kansallisasu. Tarkista kunkin kaupungin näytösohjelma osoitteesta Sitten huomasin jotta takki kestää kyllä enemmänkin.

www.takit.fi>Takit netistä

Muita takkimalleja ovatkin toisen muassa poolotakki (polo coat), tikkitakki, trenssi, caraceni ja vahakangastakki. Esim. McKinley ja Adidas vuotivat jo uutena sekä Haglöfs parin pesun jälkeen. Takki www.takit.fi näyttää kivan moneen makuun. Minä en täydy kuvioista, joiden kontrastit on isot (musta-valkoinen).