Talvitakkeja

On aivan kätevää olla rennompia ulkoilutakkeja ja silloin siistimpiä päällystakkeja. Villakangastakistani olen todella paljon tykännyt sekä se on ollu runsaassa käytännössä siitä lähtien jahka se hommasin. Tilasin ( takit.fi/talvitakki) takit.fi:stä talvitakin sekä tänään tämä sitten hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään tähden.

Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit ovatkin metallinhohtoisia sekä mallit naisellisia. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja on monenlaisia, mutta pääsääntöisesti ne jaetaan villakangastakkeihin ja toppatakkeihin. Suomen ilmasto määrittelee usein tämän, jota milloinkin kandee pukea päälleen.

Mikäs tän mukavampaa, koska täällä tykätään takeista – periaatteessa. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka ovatkin ehkäpä vuoden tärkein vaatehankinta. Lukion päästä siirryin aikuisten maailmaan ja tilasin ensimmäisen villakangastakin.

Kolme vuotta silloinkaan hommasin punaisen villakangastakin, joka on mukava oikeastaan, vain… Sukupuolten väliset erot tulevat myöskin hyvin esiin, jahka kysymys on talvivaatteista. Suomen syksy onkin niin nopea, niin että kevyellä talvitakilla selviää hyvin koko kauden. Tilaa : takit.fi/talvitakki/ : myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä muut vuoden muotivaatteet.

Jos ennen syys- ja etenkin talvitakin ostaminen onkin tuottanut ainakin meikäläisen päänupissa vähän harmaita hiuksia, niin tämä ei suinkaan ole ollu asian laita tänä syyskautena. Se oli tummansininen duffeli, jota käytin taas seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan lopullisesti. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään.

Talvitakki

Älä kärsi talven pakkasista enempää kuten on tarpeen, ainoastaan tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi netistä. Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Valitse pitkä toppatakki, jospa vietät huomattavasti aikaa ulkona. Talvitakkien : takit.fi/talvitakki : ostot tehdään hänen mukaan minimissään puoli vuotta aikaisemmin. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voikin enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste.

Talvitakki

Koska käytät talvitakkia vuoden lähes jokaisena päivänä, on se merkittävä prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden myös sun kandee panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta.